fbpx

Retour Melden

Bij Annadee.nl mag je jouw fashion aankoop 14 kalenderdagen op zicht houden!
Artikel omruilen of retourneren? Wij zouden het op prijs stellen als je je retour binnen 7 dagen zou melden via dit retour formulier.
Wanneer je een artikel omruilt, zijn de retourkosten voor de klant. Het nieuwe artikel sturen we kosteloos naar je toe.
Retourlabel voor NL: Voor Nederland zit er bij je track en trace mail een link om een retourlabel te printen, de kosten om het dan terug te sturen bedragen €5,95 en kan je tijdens het printen via IDeal betalen. Heb je deze mail niet meer en wil je hiervan gebruik maken neem dan contact met ons op.

Vul het formulier in, selecteer de reden van retour en geef indien nodig een omschrijving. Na het verzenden van dit formulier ontvang je een automatische bevestiging via mail.

Indien je wenst te ruilen, vul dan het te wensen ruilartikel ( omschrijving en prijs ) in bij ” Reden retour / artikel ruilen voor” of neem contact met ons op.

* Maak je pakket gereed om te retourneren. Mocht de aankoop niet aan je verwachting voldoen, dan heb je het recht dit binnen 14 dagen vanaf leverdatumaan onderstaand retouradres te zenden. Na de termijn van 14 dagen is de koopovereenkomst definitief. Wanneer het elders is afgeleverd bv een afhaallokatie dan telt dat als dag 1 van afgifte, niet wanneer het daar is opgehaald.

* Zorg ervoor dat het item in exact dezelfde conditie is zoals je deze hebt ontvangen, onbeschadigd en in  de originele verpakking met aangehechte kaartjes.

* Eventuele attenties bij retouren graag mee terug zenden.

* Annadee niet aansprakelijk voor het eventueel zoekraken van een retour zending die niet via ons retourlabel zijn terug gestuurd, bewaar altijd goed het bewijs van je Track & Trace nummer van de retour zending.

Annadee heeft het recht om items die na bovengenoemde periode worden ontvangen of niet in dezelfde conditie zijn zoals je deze hebt ontvangen te weigeren.

Retourneer items met vermelding van je ordernummer (of voeg je factuur toe) naar:
Of maak gebruik van ons retour label (€5,95), geldig binnen Nederland.
Annadee
Adolphineplein 6
4641 EH Ossendrecht

 

 

Retour Melden