fbpx

Over Annadee

.

Groetjes Karin

/vc_column_text]

Dat aangename, verraste gevoel als je uit het niets tegen een prachtig stuk aanloopt. Die jas waar je al tijden naar op zoek was, zonder het te weten. Of dat ene jurkje waar je járen mee gaat doen. Zulke mode, van exclusieve damesmodemerken als By Malene Birger, Iro en Patrizia Pepe, vind je online bij Annadee.nl.

Annadee.nl is de online shop van Karin van Zunderd, die in 2011 vlakbij de Belgische grens haar damesboetiek opende en haar winkel uit zag groeien tot hét modepareltje van de regio. Bij Annadee.nl shop je tevens ook mooie schoenen en tassen van Ellen Truijen en Ivylee

Karin: “Ik kies altijd de meest bijzondere stukken uit de collecties en koop ook niet in grote hoeveelheden in, omdat onze vaste klanten een uitgesproken smaak hebben en van afwisseling houden. Je ziet dan ook aan de materialen, de afwerking en de kwaliteit van de items dat het echt topstukken zijn waarmee je je garderobe enorm verrijkt. We hebben klanten uit heel Nederland, België, Duitsland en de rest van Europa, die het online shoppen een paar keer per jaar aanvullen met een bezoek aan de boetiek in Ossendrecht. Dan neem ik ook rustig  de tijd voor ze. Dat zelfde serviceniveau bieden we in de webshop.”

Veel shopplezier!