Filter

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Lollys Laundry online kopen bij Annadee

Lollys Laundry ontwerpt ingetogen luxe tegen een eerlijke prijs. Deens ontwerper, Kamilla Byriel, lanceerde in 2007 Lollys Laundry. Haar idee was om stijlen te ontwerpen waar ze van houdt, met de focus op een makkelijke draagbaarheid. Kleding uit de collectie wordt vervaardigd van de beste stoffen, in materialen die opnieuw gebruikt kunnen worden. Afhankelijk van je stijl kunnen de items makkelijk gecombineerd worden.

Lollys Laundry

De kledingstukken van Lollys Laundry hebben ondanks hun veelzijdigheid, een duidelijke eigen stempel. Alle fashion pieces zijn zeer opvallend, met uitgesproken prints of interessante kleurcombinaties. Lollys Laundry ontwerpt en produceert altijd eye catchers. Voor minder dan dat doet ze het niet! En waarom niet? Durf jezelf te laten zien in kleding waarin jij het stralende middelpunt vormt. Bijzondere designs, vernieuwende opdrukken en opvallende kleuren maken van Lollys Laundry een merk om van te houden.

Shoppen bij Annadee

Toen ik het merk Lollys Laundry zag was ik er gelijk helemaal weg van. Ik moest en zou dit merk hebben voor mijn winkel in Ossendrecht. Ben er ook helemaal blij mee. Bij Annadee shop je de mooiste items van dit label; online in onze webshop of in onze boetiek in Ossendrecht. We helpen je graag met het maken van keuzes en het uitzoeken van items. Vragen? Mail , bel, stuur een berichtje via whatsapp of kom gezellig langs.