Filter

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Gold Hawk online kopen bij Annadee

Gold Hawk is in 2001 opgericht door fashion designer Michele Dahan. Michele Dahan komt uit Californië en wil sensualiteit, elegantie en tijdloosheid in elk stuk laten voorkomen. Haar reizen over de hele wereld geven haar een dagelijkse inspiratiebron voor de ontwerpen van Gold Hawk, wat stuk voor stuk resulteert in prachtige items.

Gold Hawk

Het merk Gold Hawk is favoriet bij vele bekende sterren als Jessica Alba en Cindy Crawford, je ziet ze regelmatig voorbij komen in een prachtig item van Gold Hawk. Gold Hawk staat bekend om de prachtige zijden en romantische details. De collectie bestaat uit prachtige zijden tops met kant, zijden kimono’s, blouses, vesten en shorts. De nadruk binnen de collectie ligt op de satijnen tops, welke in vele kleuren beschikbaar zijn en waar wij voor kiezen in onze collectie.

Shoppen bij Annadee

De Gold Hawk hemdjes zijn in veel kleuren verkrijgbaar in onze collectie en een echte musthave voor de vrouw. shop de collectie van Gold Hawk gezellig in onze winkel in Ossendrecht en in onze webshop, we pakken de bestelling met veel plezier voor je in zodat je snel kunt genieten van je nieuwe aankoop. Wist je dat je in onze webshop gebruikt kunt maken van Achteraf betalen?