Filter

Bronx online kopen bij Annadee

Het unieke schoenenlabel Bronx is speciaal voor de vrouw die ervan houdt om unieke items te dragen. De designs van de schoenen zijn afgewerkt met stoere versieringen en rijke materialen. Opkomende trends worden direct verwerkt in de nieuwe collecties, dit maakt elke collectie van Bronx uniek.

Bronx laarzen en sneakers

Bronx biedt één van de meest hippe collecties van het moment. Het merk staat voor zelfvertrouwen en plezier en biedt een ontsnapping uit de sleur van het dagelijks leven. De
schoenen collectie van Bronx is dan ook uitermate geschikt om je eigenzinnige persoonlijkheid mee te uiten. Ga voor een trendy sneaker of kies juist voor een hippe cowboylaars. Ook de veterboots van Bronx zijn dankzij de grove zool en de interessante texturen echte eyecatchers.

Shoppen bij Annadee

Wij zijn trots op dat we het mooie merk Bronx in onze collectie hebben bij Annadee, we zoeken de mooiste modellen voor je uit. Shop de collectie van Bronx in onze winkel en online. Je vindt bij ons een mooie collectie van laarzen en sneakers van dit prachtige merk. Wist je dat je bij onze boetiek in Ossendrecht makkelijk en gratis voor de deur kunt parkeren?