fbpx

Betaalmethodes

Betaalmethodes

Je kan betalen met Ideal, creditcard, PayPal, bank overschrijving, Bancontact.

Ideal:
Voor een zo snel mogelijke afhandeling van je bestelling is Ideal de beste betaalmogelijkheid.

Met IDeal kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online je aankopen afrekenen. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.De betaalmethode iDEAL word voor ons afgehandeld door het gerenomeerde bedrijf Buckaroo Online Payment Services. Het kan zijn dat je hun naam tijdens het afrekenen en later op je bankafschrift tegenkomt.

Creditcard:
Het is mogelijk om met de credit card je bestelling te betalen. Dit is een betaalwijze waarmee je direct kunt betalen en waarbij je creditcard maatschappij binnen een maand het bedrag bij je zal incasseren. Betalen met credit card is bij ons volledig veilig omdat wij dit uitbesteed hebben aan de gespecialiseerde provider Buckaroo. Ook wordt bij iedere betaling een controle uitgevoerd op mogelijke fraude.

PayPal:
Met PayPal kan je direct veilig online betalen via je tegoed of je aan PayPal gekoppelde betaalrekening of creditcard.

Apple Pay:
Apple Pay is de betaalmethode van Apple en alleen te zien wanneer je hier gebruik van maak, je betaling wordt voltooid met een scan van de vingerafdruk of gezicht en is gekoppeld aan je Apple Pay account.

Bancontact:
Klanten uit België kunnen naast creditcard en bankoverschrijving ook betalen via de betaaloptie Bancontact.

Vooraf betalen per bankoverschrijving:
Je kan tijdens het bestellen ook de optie ” vooraf betalen per bankoverschrijving ” aanvinken.  Hiermee is de order geplaatst en de bestelling voor je gereserveerd.
Het bedrag moet dan binnen 2 dagen vanaf je bestelling zijn overgemaakt op onze rekening, deze gegevens zie je dan terug in de bevestiging van je bestelling.
Let op: De bestelling wordt pas verzonden als wij de betaling hebben ontvangen.

Bankgegevens:
Rabobank rekening nummer Iban:
NL36 RABO 0102874891
tnv Annadee  te Ossendrecht.
Bic: RABONL2U

Achteraf betalen via Klarna (+ €2,50 service kosten ):

We hebben erg in dubio gezeten maar we bieden achteraf betalen voorlopig niet meer aanHet retourpercentage en ook vooral bij de orders met achteraf betalen is enorm en zagen wij helaas alleen maar toenemen de afgelopen jaren, bij deze betaaloptie word er toch wel te makkelijk ‘even snel’ besteld. Iets retour sturen wat voor jou zo onschuldig lijkt is voor ons een hele grote kostenpost aangezien Klarna achteraf betalen de percentage kosten ook aan ons doorberekend bij een retour, en zijn daarnaast ook enorm demotiverend. Natuurlijk mag je altijd terug sturen want het inschatten van de juiste maat of pasvorm is niet altijd makkelijk, we adviseren je dan ook graag via de mail of WhatsApp, zo kunnen we onnodige retouren een beetje proberen te voorkomen. Annadee doen we met veel passie en werken we dag en nacht heel hard aan, maar de grote hoeveelheid retouren drukt daar soms een hele zwarte stempel op en dat is echt jammer, wij willen je heel graag nog jarenlang blijven voorzien met de mooie collecties.

Met Klarna kun je veilig achteraf betalen binnen 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling. Deze betaalmethode is mogelijk voor klanten uit Nederland, Belgie en Duitsland. De service kosten voor Klarna achteraf betalen zijn €2,50 extra.
Als je kiest voor achteraf betalen dien je een aantal persoonlijke gegevens in te vullen. Aan de hand van deze gegevens zal Klarna een gegevenscontrole uitvoeren op basis van haar privacy statement.

Mijn betaling via Klarna wordt niet goedgekeurd, hoe kan dit?
Als je gekozen hebt voor achteraf betalen dien je een aantal gegevens in te vullen aan de hand waarvan Klarna  een gegevenscontrole doet, dit doet Klarna aan de hand van haar privacy statement. Gegevens waarnaar gevraagd wordt zijn onder andere je naam, adres, geboortedatum, bankrekeningnummer en telefoonnummer. Op basis van een aantal variabelen berekent Klarna een score, waardoor bepaald wordt of je met deze specifieke betaalwijze kunt betalen. Er is niet direct één reden te geven waarom je niet door deze check komt.

Voor vragen over deze betaalmethode verzoeken wij je contact op te nemen met Klarna op telefoonnummer +31 20 8082852 of per email op klantenservice@klarna.nl

 


Chat openen
Stuur een WhatsApp
Hallo 🙋‍♀‍ hier Karin van Annadee
Heb je een vraag? Stel deze gerust