fbpx

Betaalmethodes

Je kan betalen met Ideal, creditcard, PayPal, bank overschrijving, Bancontact.

Ideal:
Voor een zo snel mogelijke afhandeling van je bestelling is Ideal de beste betaalmogelijkheid.

Met IDeal kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online je aankopen afrekenen. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.De betaalmethode iDEAL word voor ons afgehandeld door het gerenomeerde bedrijf Mollie. Het kan zijn dat je hun naam tijdens het afrekenen en later op je bankafschrift tegenkomt.

Creditcard:
Het is mogelijk om met de credit card je bestelling te betalen. Dit is een betaalwijze waarmee je direct kunt betalen en waarbij je creditcard maatschappij binnen een maand het bedrag bij je zal incasseren. Betalen met credit card is bij ons volledig veilig omdat wij dit uitbesteed hebben aan de gespecialiseerde provider Mollie. Ook wordt bij iedere betaling een controle uitgevoerd op mogelijke fraude.

PayPal:
Met PayPal kan je direct veilig online betalen via je tegoed of je aan PayPal gekoppelde betaalrekening of creditcard.

Apple Pay:
Apple Pay is de betaalmethode van Apple en alleen te zien wanneer je hier gebruik van maak, je betaling wordt voltooid met een scan van de vingerafdruk of gezicht en is gekoppeld aan je Apple Pay account.

Bancontact:
Klanten uit België kunnen naast creditcard en bankoverschrijving ook betalen via de betaaloptie Bancontact.

Vooraf betalen per bankoverschrijving:
Je kan tijdens het bestellen ook de optie ” vooraf betalen per bankoverschrijving ” aanvinken.  Hiermee is de order geplaatst en de bestelling voor je gereserveerd.
Het bedrag moet dan binnen 2 dagen vanaf je bestelling zijn overgemaakt op onze rekening, deze gegevens zie je dan terug in de bevestiging van je bestelling.
Let op: De bestelling wordt pas verzonden als wij de betaling hebben ontvangen.

Bankgegevens:
Rabobank rekening nummer Iban:
NL36 RABO 0102874891
tnv Annadee  te Ossendrecht.
Bic: RABONL2U

Chat openen
Stuur een WhatsApp
Hallo 👩🏼 hier Karin van Annadee, heb je een vraag? Stel deze gerust.